Inloggen
Blue Knights Belgium 3

De doelstellingen van de Blue Knights (BK) zijn veelzijdig. De BK willen een vriendschaps- en gezelligheidsvereniging zijn en willen contacten leggen en onderhouden met motorrijdende binnen- en buitenlandse collega’s.
Tevens willen we meehelpen aan het realiseren van diverse charitatieve doelstellingen in onze samenleving. 

Deze doelen willen wij proberen te bereiken door de onderlinge samenwerking en die met de andere afdelingen van de BK, deze te stimuleren en schenkingen en daadwerkelijke hulp te bieden aan hen die deze behoeven. Het organiseren van diverse motorevenementen en het gezamelijk deelnemen aan andere evenementen.
De doelstellingen met betrekking tot de eigen leden zijn voornamelijk gericht op het plezierig omgaan met elkaar, elkaar te helpen en behandelen als vrienden. Dit geldt uiteraard ook voor de partners. En natuurlijk het motorrijden op zich, welke we trachten te bevorderen.

Om lid te worden van onze club BKB III is de vereiste actieve of op rust zijnde politieagent te zijn. Enkel leden van een politiezone kunnen lid worden van onze club.

Indien interesse om lid te worden van de grote familie Blue Knights dien je enkel een aanvraag formulier (zie formulier onderaan de pagina) in te vullen en te versturen.

Wij zullen dan contact met je opnemen en de verdere administratie doen.

Treffen

Elke afdeling (chapter) richt dan ook driejaarlijks een internationaal treffen in, waarop alle leden worden uitgenodigd. Zodat deze treffens een ware smeltkroes zijn van nationaliteiten. De opbrengst gaat steeds naar een door ons gekozen goed doel, dit kan voor een doelgroep of voor een individueel  nood behoevend persoon. 

Buiten de grote treffens zijn er dan ook de zondagsritten, kampeerweekends en opening en afsluiting van het motorseizoen.
Als klap op de vuurpijl is jaarlijks een internationale conventie in Europa, dat een ideale gelegenheid is voor een supervakantie tussen collega politiemensen gebeten door het motorvirus. De ideale gelegenheid om politiemensen uit alle landen van Europa te ontmoeten en uw ervaringen te delen.

Voor zij die willen is er ook een jaarlijkse conventie in Amerika waar je eventueel naar toe kan gaan.


Formulier

    De persoon die dit formulier invult doet een aanvraag tot lidmaatschap van Blue Knights Belgium 3. Gebruik dit inschrijvingsformulier om online de nodige gegevens over te maken aan Blue Knights Belgium 3. Wij nemen nadien contact met u op om uw lidmaatschap verder af te werken.    Dienstgegevens

    Indien je gepensioneerd bent


    Gegevens motor